Niin se vain vuosi vaihtui ja kroppa kuntoon projektivuosi pääsi oikein toden teolla alkamaan. Yritin tuossa jo pari päivää syödä pikkusen paremmin, mutta ihan niihin kalorimääriin en päässyt mihin pyrin. Pikkuisen tuli vielä syötyä liikaa, mutta nyt aletaan hienosäätämään syömisiä ja kalorimääriä, niin kyllä se tästä.

Uuden vuoden juhlat meni syömisten osalta hienosti, koska en edes mennyt juhliin. Joulukuu oli kaikin puolin raskas töiden osalta ja olen ollut todella väsynyt. Niinpä katsoin parhaammaksi viettää todella rauhallisen vuoden vaihteen saunan ja koti-illan merkeissä. Eikä kyllä kaduta yhtään. Sain nukuttua tosi hyvin, eikä aamulla ollut mitään oloja kun ei alkoholia tullut nautittua kuin yhden pienen skumppapullon verran.

Tänään on menneet syömiset ihan hyvin, kaloreita suunnitellun verran ja muutenkin olo on ollut kylläinen. Ainoastaan nyt illalla tuli hieman huono olo, en tiiä johtuuko se syömisistä vai jostain vatsapöpöstä. Toivottavasti tämä menee ohi huomiseen mennessä... Tosin olen perinteisesti ollut aina vuodenvaihteen jälkeen joko flunssassa tai mahataudissa ja nyt olen ihmeen pitkään ollut terveenä. Joten hieman pelottaa se, että sairastun koska vihaan kipeänä olemista. Minun psyyke ei yksinkertaisesti kestä sitä! Argh!

Joka tapauksessa, tässä on nyt lähtötilanne: paino 78.8 kg, rasvaprosentti 43.9 %, viskeraalinen rasva 8 ja BMI 32.4.

Mitat: napa 100 cm, vatsa 89 cm, lantio 105 cm, reisi 62 cm, pohje 38 cm ja käsivarsi 32 cm.

Työsarkaa siis riittää, mutta askel kerrallaan.