Ei menny tämä päivä syömisten eikä jumppien osalta kovin häävisti. Aamu kyllä alkoi lupaavasti, mutta kosahti sitten kiireeseen ja geishakonvehteihin ja päivän kruunasi ystävän syntymäpäiväkakku. Kaiken tämän lisäksi tulin kotiin vasta yhdeksän jälkeen, joten pikainen koirien ulkoilutus ja jumppa sai odottaa. Nytkin kyllä pitäisi olla jo unten mailla, mutta täällä vielä simppuroidaan ja aamulla sitten väsyttää.

Hesarin jutun mukaan ylipainoisena pysyminen vaatii työtä ja omistautumista. Itse en kyllä pidä tätä ylipainoisena pysymistä mitenkään suurieleisenä hommana, ihan hyvin tämä näyttää onnistuvan ilman minkäänlaisia ponnisteluja... Vai mitä mieltä olette tämän päivän ruokailuista:

klo.8.00 Alpro Soya vaniljajogurtti 160g, Mysli 40 g, paahtoleipä x 2 (&becel), kananmuna klo.14.00 salaatti, broilerin suikale (marinoimaton, itse maustettu) 120 g, näkkäri + margariini, pähkinämix 20g    klo.15.00 kahvi maidolla ja 5 geishakonvehtia plus pari mariannea  klo.19.00 5 geishaa                                                                                                            klo.20.00 2 palaa kakkua, kahvi, suklaakeksi, muutama sipsi                                                klo.22.00 maissi, kupillinen piparminttuteetä, mysliä, jugurttia

Joo, tiedän. Ihan on syömiset persiillään. Hiphei ja hurraa. Ei tässä muu auta kuin laittaa leuka kohti rintaa ja jatkaa kohti uusia pettymyksiä!

Paino tänään 81.7 kg. Tavoitepainoon matkaa 16,7 kiloa.

Hesarin juttu:http://www.hs.fi/kuukausiliite/Ylipainoisena+pysyminen+on+kovaa+ty%C3%B6t%C3%A4/a1372730501852?ref=hs-top4-1